Stoiximan Super League

Αλαφούζος σε Στραματσόνι: «Σε στηρίζω»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στον Αντρέα Στραματσόνι αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο ότι τον πιστεύει και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βελτιωθούν οι «πράσινοι».

Με ψυχραιμία υποδέχθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τον Ατρόμητο που τον άφησε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είδε τον Αντρέα Στραματσόνι έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο 40χρονος τεχνικός ήταν «σκασμένος» λόγω της αποτυχίας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του ήταν τόσο κακή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν το πήρε τόσο βαριά και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα εμφανιστούν καλύτεροί στο προσεχές διάστημα οι «πράσινοι».

«Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι, υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό. Θέλω να ξέρεις ότι σε στηρίζω απόλυτα. Θα τα φτιάξουμε όλα. Θα αντέξουμε και θα τη φτιάξουμε την ομάδα όπως πρέπει. Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα…», του είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη «Goal».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x