Stoiximan Super League

Αλαφούζος σε Ζέκα: «Δεν φεύγεις, αν δεν ικανοποιηθούμε οικονομικά»

Επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε ο Κάρλος Ζέκα, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζει στον διεθνή χαφ πως θα φύγει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος.

Με νέα βελτιωμένη πρόταση αναμένεται να επανέλθει η Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα, ύστερα από την ολοκλήρωση των μεταγραφών ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι Δανοί αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να καταθέσουν την προσφορά τους στους «πράσινους», οι οποίοι θέτουν ως… ταβάνι τα 2,7 εκατ. ευρώ και μάλιστα άμεσα σε μετρητά.

Εν τω μεταξύ, η «Πράσινη» αναφέρει πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», στον οποίο ξεκαθάρισε πως αν δεν ικανοποιηθεί ο σύλλογος δεν πρόκειται να μεταγραφεί στην Κοπεγχάγη.

«Σε καταλαβαίνω, αλλά για εμάς είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αν δεν ικανοποιηθούμε οικονομικά, δεν θα φύγεις», ήταν η απάντηση του μεγαλομετόχου στα όσα του είπε ο Ζέκα για το καλό συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Δανοί, αλλά δεν πίεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x