Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Τελειώνουμε με τον Εσιέν»

Στην επιβεβαίωση του επικείμενου… διαζυγίου με τον Μάικλ Εσιέν, προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στους φίλους του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη.

Ο Μάικλ Εσιέν αποκτήθηκε ως το μεγάλο όνομα που θα κάνει τη διαφορά, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Κάτι οι τραυματισμοί του, κάτι η έλλειψη ρυθμού, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Γκανέζο να δείξει – με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα – την αξία που είχε στο παρελθόν.

Ο Εσιέν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας χθες στους φίλους του «τριφυλλιού» στη Νέα Υόρκη. «Είμαστε σε επαφές για να λύσουμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι σύντομα θα τελειώσουμε με το θέμα. Δυστυχώς, δαπανήσαμε πολλά χρήματα και πιστέψαμε πολύ στον Εσιέν, αλλά όπως αποδείχθηκε κάναμε λάθος. Τώρα πρέπει να το διορθώσουμε», είπε, αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και 100% επαγγελματία. Αυτό πρέπει να το τονίσω. Απλώς, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αγωνιστικά».

Οσο για τον αντικαταστάτη του, ο κ. Αλαφούζος είπε στους ομογενείς της Νέας Υόρκης: «Θα πάρουμε καλό παίκτη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε πάλι στην ίδια λογική του μεγάλου ονόματος. Όλα θα γίνουν με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει ποιοτικά το κέντρο μας».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x