Stoiximan Super League

Αλαλούμ με Μπάμπα - Πάντα στο «κάδρο» ο Ολυμπιακός

Ο γαλλικός Τύπος επιμένει ότι ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη και η Άντερλεχτ ενδιαφέρονται για τον Τζόναθαν Μπάμπα, η Σεντ Ετιέν περιμένει πρόταση και ο προπονητής δήλωσε πως ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα!

Σε μεταγραφικό… θρίλερ έχει εξελιχθεί το θέμα του Τζόναθαν Μπάμπα. Στη Γαλλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός, μαζί με τη Σεβίλλη και την Άντερλεχτ, ενδιαφέρονται για τον 22χρονο φορ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Ζαν Λουί Γκασέ σε σχετική ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο, απάντησε: «Είναι καλό που σκόραρε. Εσείς το λέτε ότι πρόκειται να φύγει. Μέχρι τον Ιούνιο για εμένα ο Μπάμπα είναι κομμάτι της ομάδας».

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Progres» υποστήριζε πως «για τον Μπάμπα υπάρχει πάντοτε αναμονή. Οι διοικούντες την Σεντ Ετιέν είναι σίγουροι ότι στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κινητικότητα. Ο Ολυμπιακός του Όσκαρ Γκαρθία ενδιαφέρεται, όπως κι οι Άντερλεχτ και Σεβίλλη. Μία αποχώρηση του Μπάμπα μπορεί να φέρει μία άφιξη, του εξτρέμ Τανάν, που βρίσκεται σε διαμάχη με τον προπονητή της Λας Πάλμας».

Η συγκεκριμένη πληροφορία μεταδόθηκε από όλα τα Μέσα της χώρας και όλα δείχνουν πως η γαλλική ομάδα θα προτιμήσει να πουλήσει τον παίκτη, αντί να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι και να μην έχει βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x