Γερμανία

Αλάμπα για Γκέτσε: «Χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη»

Την άποψή του για την αποχώρηση του Μάριο Γκέτσε από την Μπάγερν εξέφρασε ο Νταβίντ Αλάμπα, τονίζοντας ότι η ομάδα έχασε έναν σημαντικό παίκτη. Τι είπε για Ριμπερί, Μέσσι και Ρονάλντο;

Στην Ντόρτμουντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Γκέτσε και ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπάγερν, Νταβίντ Αλάμπα, μίλησε για την αποχώρηση του 24χρονου από το Μόναχο.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά άτυχος λόγω των τραυματισμών του», δήλωσε ο Αυστριακός στο goal.com. «Αλλά νομίζω ότι κάθε φορά που ήταν στο γήπεδο έδινε τα πάντα για την ομάδα. Τα στατιστικά του δείχνουν ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Γκέτσε ήταν ένας από τους πιο στενούς του φίλους στην ομάδα, όπως και ο Φρανκ Ριμπερί, για τον οποίο έκανε επίσης δηλώσεις. « Όταν ήμουν 16 και έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την Μπάγερν, πήγα στα αποδυτήρια κι εκεί ήταν ο Φρανκ, ο οποίος μου είπε να πάρω το ντουλάπι δίπλα στο δικό του. Την ίδια θέση έχω μέχρι και σήμερα. Πάντα με βοηθούσε, μέσα ή έξω από το γήπεδο», είπε ο Αλάμπα.

Για το ταξίδι της Μπάγερν στην Αμέρικη και τη συμμετοχή της ομάδας στο International Champions Cup, o 24χρονος δήλωσε: « Ανυπομονώ για το ταξίδι στις ΗΠΑ, μου αρέσει να πηγαίνω στην Αμερική. Θα επισκεφτούμε πολύ ωραίες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Σάρλοτ. Οι άνθρωποί είναι πάντα πολύ φιλικοί εκεί».

Τέλος ρωτήθηκε για το ποιον εκ των Μέσσι και Ρονάλντο θεωρεί καλύτερο, με τον Αλάμπα να απαντάει: « Μου αρέσουν και οι δύο. Ο Κριστιάνο δουλεύει πολύ σκληρά, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, για να έχει αυτή την επιτυχία. Ο Μέσσι δεν είναι άνθρωπος όταν έχει την μπάλα».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x