Αγγλία

Αλντερβάιρελντ: «Δεν φοβόμαστε να παίξουμε στην Μόσχα»

Τα επεισόδια του καλοκαιριού κατά την διάρκεια του EURO μεταξύ Άγγλων και Ρώσων φαίνεται να μην επηρεάζουν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Η Τότεναμ δεν ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της για το Champions League, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα με 2-1 από την Μονακό στο «Γουέμπλεϊ».

Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν αύριο την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και όπως είναι αναμενόμενο έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις της Ρωσικής αστυνομίας. Αφορμή τα επεισόδια μεταξύ Άγγλων και Ρώσων στο EURO της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι, από τα οποία είχαν προκύψει πάνω από 30 τραυματίες και δεκάδες συλλήψεις.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, Τόμπι Αλντερβάιρελντ o οποίος επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Είναι δύσκολο για έμενα να μιλάω για τέτοια εξωαγωνιστικά θέματα. Το κλίμα στην Ρωσία είναι πάντα εχθρικό, για τις ομάδες εκτός αυτής. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα δεν είναι στα χέρια μας, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η ατμόσφαιρα εκεί ασφαλώς θα τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα», τόνισε αρχικά.

Ενώ κατέληξε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά από την Premier League πως είναι το υπερβολικά εχθρικό κλίμα. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε αυτό το παιχνίδι»

Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ρωσικής και Αγγλικής ομάδας μετά τα επεισόδια στο EURO.

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x