Ιταλία

Αλέγκρι: «Δεν έχουμε δει ακόμα τον πραγματικό Ιγκουαίν»

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A, ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε για τον Γκονσάλο Ιγκουαίν, αλλά και την πρώτη «γεύση» της χρονιάς από την ομάδα του.

Με νίκη (2-1) απέναντι στη Φιορεντίνα ξεκίνησε η Γιουβέντους την υπεράσπιση του τίτλου της στην Ιταλία, με τον Γκονσάλο Ιγκουαίν να ξεχωρίζει, αφού σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του. Αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον προπονητή των «μπιανκονέρι», Μαξ Αλέγκρι.

«Όταν ο Ιγκουαίν έχει την μπάλα, απλά σκοράρει. Πρέπει βέβαια να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Δεν είδαμε τον πραγματικό Γκονσάλο απόψε, παρότι σκόραρε σήμερα και ενώ δεν ήταν μια εύκολη αποστολή. Η ομάδα γενικά αμύνθηκε καλά, πάντα για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

«Η Φιορεντίνα δοκίμασε μόνο ένα σουτ προς την εστία μας και σε αυτή την περίπτωση δεχτήκαμε γκολ. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε προς το καλύτερο, αλλά είμαι χαρούμενος για το πρώτο μας παιχνίδι. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι φυσιολογικό να υπάρχει λίγη κούραση στην ομάδα αυτή την περίοδο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x