Ιταλία

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους είναι ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς»

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο σύγκρινε τη Γιουβέντους και την Ίντερ για τη μάχη του τίτλου ο Μάσιμο Αλέγκρι, ενώ στο παιχνίδι έβαλε και τη Μίλαν.

Με έναν ευφάνταστο τρόπο σύγκρινε τη φετινή «μάχη» για την κατάκτηση της Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε πως το δίδυμο των «νερατζούρι» με τους «μπιανκονέρι» του θυμίζει εκείνο των Σίνερ και Τζόκοβιτς στο τένις.

«Δεν είναι μάχη μόνο μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, υπάρχει και η Μίλαν που μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο. Σε σχέση με πέρυσι έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους και πέρασαν την άσχημη φάση τους.

Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς φτάσαμε στην πρώτη θέση
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Σίνερ αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Τζόκοβιτς. Εάν με υποχρεώσετε να πω ποιος μοιάζει σε ποιον, θα έλεγα πως εμείς είμαστε ο Σίνερ επειδή είμαστε νέοι και η Ίντερ είναι ο Τζόκοβιτς. Ας μην το λέμε όμως γιατί κάποιοι είναι ευαίσθητοι και μπορεί να προσβληθούν».

Παράλληλα, για την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, σχολίασε: «Τους λόγους τους ξέρει εκείνος και τους εξήγησε. Σίγουρα δεν θα τερματίσει την καριέρα του αλλά θα κάνει άλλα πράγματα. Έδειξε την αξία του σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, κατακτώντας πολλούς τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x