Champions League

Αλέγκρι: «Ισχνό προβάδισμα η Ρεάλ»

"Ισχνό" προβάδισμα στη Ρεάλ έδωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας, πάντως, πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα, προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία της να βρεθεί στον τελικό.

Ελάχιστα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης έχει η Ρεάλ κόντρα στη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται τη «βασίλισσα» για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τον Ιταλό τεχνικό, πάντως, να επισημαίνει ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ομάδας του για να πάει στον τελικό.

«Πρέπει να θυμηθούμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας για τελικό, χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα», είπε ο 47χρονος που, στη συνέχεια, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Είναι ένας ημιτελικός ενάντια στους πρωταθλητές της Ευρώπης, άρα ίσως να έχουν ένα "ισχνό" προβάδισμα, όμως, δεν είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, καθώς διακυβεύεται η ευκαιρία μας να πάμε στον τελικό», ήταν τα λόγια του προπονητή της «γηραιάς κυρίας» που ανέφερε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει φανταστικά πράγματα, προκειμένου να αποκλείσει τη Ρεάλ.

«Σε παιχνίδια σαν και αυτά πρέπει να θέσεις ως στόχο, αν όχι να κάνεις το τέλειο παιχνίδι, τότε σίγουρα να κάνεις φανταστικά πράγματα στην επίθεση και την άμυνα αν θες να τους αποκλείσεις. Θα πρέπει να "πιάσουμε" υψηλές επιδόσεις για να τους αποκλείσουμε. Δεν νομίζω πως κάποιο από τα δύο παιχνίδια θα τελειώσει 0-0», δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Μίλαν.

Η Γιουβέντους κατέκτησε το Σάββατο και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας, με τον Αλέγκρι να δηλώνει υπερήφανος για την ομάδα του και τα καλά αποτελέσματα που έχει καταφέρει να σημειώσει φέτος.

«Το μόνο που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Από την αρχή της σεζόν έχουν ειπωθεί πολλά, όμως τελικά καταφέραμε να πάρουμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα και είμαι ευτυχής και υπερήφανος για την ομάδα μου», είπε ο Ιταλός τεχνικός που τέλος αναφέρθηκε στους Πολ Πογκμπά και Λούκα Μόντριτς που είναι τραυματίες, λέγοντας ότι θα ήθελε να αγωνίζονταν και οι δύο.

«Θα προτιμούσα ο Μόντριτς και ο Πογκμπά να έπαιζαν. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να έχουμε εμείς τον Πογκμπά στη ρεβάνς» κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x