Champions League

Αλέγκρι: «Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα - Το Νοέμβριο ξεκινάει η σεζόν μας»

Χαρούμενος για τη νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα αρχίσει να «ρολάρει» από το Νοέμβριο και έπειτα.

Μόνο το αποτέλεσμα κρατάει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από το παιχνίδι απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (νίκη με 2-1), αφού όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι η ομάδα του δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή και πρέπει να βελτιωθεί αισθητά.

«Δεν είμαστε καλοί γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς, και κάποιοι παίκτες γύρισαν από τις εθνικές τους σε κακή κατάσταση. Ο Ιγκουαΐν έπαιξε καλά, είμαι χαρούμενος για αυτόν και για τους υπόλοιπους παίκτες μου γιατί έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κανείς έναν αγώνα στο Champions League, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να βελτιωθούμε
» είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, και συμπλήρωσε:

«Δεν ανησυχώ τόσο για την αμυντική μας σταθερότητα, η Σπόρτινγκ έβαλε γκολ γιατί κάναμε πέντε τεχνικά λάθη. Πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις. Δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζουμε και σήμερα το κάναμε».

Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός έδωσε την υπόσχεση πως μετά το Νοέμβριο θα ξεκινήσει ουσιαστικά η χρονιά της Γιουβέντους, όταν και θα αρχίσει η ομάδα του να «ρολάρει».

«Θα ξεκινήσει μια καινούργια σεζόν για εμάς το Νοέμβριο. Θα έχουμε ακόμη μια διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα παίξουν αρκετοί παίκτες μας εκεί. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει ουσιαστικά η χρονιά της Γιουβέντους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x