Ιταλία

Αλέγκρι, ο χειρότερος «εχθρός» του Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο ξανασυναντά στη Γιουβέντους τον άνθρωπο που τον ανάγκασε σε φυγή από τη Μίλαν. Διαβάστε τι λέει ο Ιταλός για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αυτοβιογραφία του.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πλέον ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, κάτι που δεν δυσαρεστεί μόνο τους οπαδούς της «Γηραιά Κυρίας» αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέα Πίρλο.

Και αν οι ένθερμοι φίλαθλοι δεν χάρηκαν για την αλλαγή προπονητή εξαιτίας της λατρείας που είχαν στον Αντόνιο Κόντε, ο 35χρονος μέσος έχει προσωπικά… θέματα με τον Ιταλό τεχνικό.

Στην αυτοβιογραφία του Πίρλο αναφέρονται περιστατικά και διάλογοι που αποδεικνύουν πως ο λόγος της φυγής του από τη Μίλαν, δεν ήταν άλλος από την χαμηλή εκτίμηση που είχε ο τότε προπονητής των «ροσονέρι», στον αρχηγό της ομάδας, εξαιτίας της ηλικίας του.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Αντρέα, ο προπονητής μας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισε πως αν μείνεις δεν θα μπορείς να παίζεις μπροστά από την άμυνα. Έχει έναν διαφορετικό ρόλο για σένα στο μυαλό του. Και πάλι στα χαφ, αλλά στην αριστερή πλευρά.

Ακόμη και αν ήσουν στον πάγκο ή στην εξέδρα, εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Και να ξέρεις Αντρέα πως η στρατηγική μας άλλαξε φέτος. Αν είσαι άνω των 30 θα σου προσφέρουμε ανανέωση συμβολαίου, με διάρκεια μίας σεζόν
», ήταν τα λόγια του Αντριάνο Γκαλιάνι προς τον Πίρλο.

Με τον ίδιο να απαντά: « Ευχαριστώ, μα πραγματικά δεν μπορώ να δεχθώ. Έχω στα χέρια μου πρόταση της Γιουβέντους για συμβόλαιο τριών χρόνων».

Ενώ σε παρακάτω απόσπασμα αναφέρει: «Είχα μια φυσιολογική σχέση με τον Αλέγκρι, αλλά ένιωθα πως υπάρχει κάτι στον αέρα. Είχα αρχίσει να βλέπω τα ρήγματα».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x