Champions League

Αλέγκρι: «Πολύ καλά οργανωμένος ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο προπονητής της Γιουβέντους μετά τη δύσκολη νίκη με 2-0.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο είχε παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο.

«Είχαμε δυσκολίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικό, έκλεινε όλους τους χώρους και ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις», ανέφερε και συνέχισε:

«Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και την πίεση και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή, όπως είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας κατέληξε: «Εγώ επέλεξα να μην αρχίσω τον Ιγκουαΐν γιατί δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας χαρίσει νίκες. Παίξαμε γενικά έξυπνα, με υπομονή. Πήραμε κάποια ρίσκα με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός μόλις άλλαξε προπονητή και έπαιζε πολύ καλά αμυντικό. Έκλεισε τους χώρους κι εμείς δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα την μπάλα, αλλά όταν κουράστηκαν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x