Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο είχε παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο.

«Είχαμε δυσκολίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικό, έκλεινε όλους τους χώρους και ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις», ανέφερε και συνέχισε:

«Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και την πίεση και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή, όπως είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας κατέληξε: «Εγώ επέλεξα να μην αρχίσω τον Ιγκουαΐν γιατί δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας χαρίσει νίκες. Παίξαμε γενικά έξυπνα, με υπομονή. Πήραμε κάποια ρίσκα με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός μόλις άλλαξε προπονητή και έπαιζε πολύ καλά αμυντικό. Έκλεισε τους χώρους κι εμείς δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα την μπάλα, αλλά όταν κουράστηκαν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ