Stoiximan Super League

Αλεξανδρής: «Η διαφορετικότητα τρομάζει, ζήτω ο κομπλεξισμός»

Στις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του ότι θα έκλεβε και το παιδί του για να κερδίσει, απάντησε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Δείτε την ανάρτηση που έκανε κι έπειτα κατέβασε από το Facebook.

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για τα λεγόμενά του σχετικά με τον τρόπο που (θεωρεί ότι) γίνεται ο πρωταθλητισμός εμφανίστηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσαν ατάκες όπως το «εγώ έπεσα, ο διαιτητής γιατί έπρεπε να το δώσει» και «θα έκλεβα και το παιδί μου για να κερδίσω», ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θέλησε να απαντήσει μέσω Facebook.

Πρώτα λοιπόν έκανε μια ανάρτηση (την οποία στη συνέχεια κατέβασε) και έγραψε τα εξής:

«Η διαφορετικότητα τελικά τρομάζει τόσο κόσμο, που πραγματικά απορεί με την αμάθεια την κακία που αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα. Ζήτω ο κομπλεξισμός. Ζήτω ο λαϊκισμός. Ζήτω η μικροπρέπεια κ η στενομυαλιά. Ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν και των αδικημένων μίζερων ανθρώπων».

Και έπειτα ανέβασε νέα φωτογραφία, όπου αναφερόταν το εξής μήνυμα: «Ποτέ μην απολογείσαι γι’ αυτό που νιώθεις. Είναι σαν να λες συγγνώμη που είμαι αληθινός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x