Μπορεί στην Κύπρο να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά στην Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ έχει άλλη εικόνα και το απέδειξε κόντρα στη Ντόρτμουντ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα της ομάδας, παρά τις δυσκολίες για τη συνέχεια στην Ευρώπη.

Σχολιάζοντας τα δύο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη, ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους παίκτες των «γαλαζοκίτρινων» δεν διαλέγει παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες για πρόκριση στο Europa League: «Υπάρχουν οι ίδιες πιθανότητες που είχαμε στην αρχή. Κάθε παιχνίδι με αυτές τις ομάδες είναι δύσκολο και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να κλέψουμε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν το πάρουμε ρεαλιστικά, δεν είναι εύκολο να προκριθούμε».

Για την διαφορά εικόνας σε Κύπρο και Ευρώπη: «Ότι παθαίνουμε στην Κύπρο, παθαίνει η Ντόρτμουντ στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες δυνατότητες μας και το κάναμε. Μας βγαίνει το να αμυνόμαστε στην Ευρώπη και να χτυπάμε στην κόντρα. Είμαστε περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία μας»

Για την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο: «Είναι φανερό ότι στους αγώνες στην Κύπρο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη δημιουργία. Αφήσαμε πίσω μας την προηγούμενη βδομάδα και μετά το αποτέλεσμα χθες πιστεύουμε ότι θα αλλάξει αυτό. Η ομάδα διαθέτει τους μηχανισμούς να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και αυτό θα κάνει».

Για το αν οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια: «Απάντησα σε αυτό στην Κύπρο. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Κανείς παίκτης δεν το κάνει αυτό στην ομάδα. Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε στην Κύπρο. Έχουμε να λύσουμε τέτοια θέματα και δεν έχει να κάνει με το ότι διαλέγουμε παιχνίδια»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ