Stoiximan Super League

Αλεξόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Τα αποτελέσματα με την Μίλαν πιστώνονται στον Χιμένεθ»

Στην μεγάλη συνεισφορά του Μανόλο Χιμένεθ στο ότι η ΑΕΚ στις δύο αναμετρήσεις με την Μίλαν, κοίταξε στα μάτια την ιταλική ομάδα και δεν φοβήθηκε καθόλου στάθηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Στον Μανόλο Χιμένεθ και στο σχέδιο με το οποίο επέλεξε ο Σεβιγιάνος να παρατάξει την ΑΕΚ στα δύο παιχνίδι με την Μίλαν, οφείλεται μεγάλο μερίδιο η εικόνα της Ένωσης κόντρα στους «ροσονέρι» σύμφωνα με τον Γιώργο Αλεξόπουλο.

Ο βοηθός προπονητής της ομάδας Νέων του δικεφάλου, φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα όπου τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» κοίταξαν στα μάτια τους μιλανέζους και δεν έδειξαν να φοβούνται σε καμία στιγμή αυτών των δύο αναμετρήσεων.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ΑΕΚ έχει τους παίκτες και το ρόστερ ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις την εβδομάδα και να κυνηγήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Τέλος αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Μιχάλη Μπακάκη την φετινή σεζόν αλλά και στο αν ο Μπακασέτας μπορεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το πλάνο του Χιμένεθ με τα τρία στόπερ:
«Ο σχηματισμός αυτός έφερε αποτέλεσμα τόσο εντός όσο και εκτός με την Μίλαν, αλλά και με τον Πανιώνιο. Είναι ένα σχήμα που μπορείς να παίξεις και καλή άμυνα αλλά και να απειλήσεις επιθετικά. Ειδικότερα όταν παίζεις κόντρα σε έναν δυσκολότερο αντίπαλο δίνει μία ασφάλεια. Τα δύο αυτά αποτελέσματα φυσικά και πιστώνονται στον κ. Χιμένεθ. Και στα δύο ματς η ΑΕΚ κοίταξε την Μίλαν στα μάτια και πάνω από όλα δεν φοβήθηκε ούτε στο εντός ούτε στο εκτός και έφερε αυτά τα δύο αποτελέσματα».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί ανταποκριθεί παίζοντας σε δύο διοργανώσεις:
«Όταν μιλάμε για πρωτάθλημα μιλάμε για έναν Μαραθώνιο. Είναι δύσκολο για μία ομάδα να παίξει Πέμπτη και στην συνέχεια να έχει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά της όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, όμως η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί σε αυτό και έχει τους παίκτες για να το καταφέρει».

Για την απόδοση του Μπακάκη:
«Και στα δύο παιχνίδια πήγε πολύ καλά. Γενικά φέτος είναι πολύ καλός. Παίζει με πάθος με αυταπάρνηση και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις».

Για το πόσο θα επηρεάσει την ΑΕΚ η απουσία του Μάνταλου:
«Καμία ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη. Και η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει . Ήδη η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με προσδοκίες και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο και στην συνέχεια».

Για το αν ο Μπακασέτας θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μάνταλου:
«Ο Μπακασέτας είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Ο Μάνταλος ήταν σημείο αναφοράς για το παιχνίδι της ΑΕΚ και δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Η ΑΕΚ έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες και μπορεί αντεπεξέλθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x