Ισπανία

Αλένια: «Ο Μαραντόνα πρέπει να προσέχει τα λόγια του»

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Μαραντόνα για τον Μέσι έδωσε ο Κάρλες Αλένια.

Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα γιο τον Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο νεαρός μέσος, Κάρλες Αλένια.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του σχολιασμού, λόγω των καυστικών δηλώσεων του Ντιέγκο Μαραντόνα προς το πρόσωπο του.

Υπενθυμίζεται πως ο «Ντιεγκίτο» υποστήριξε πως ο Μέσι δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ηγέτης, καθώς πηγαίνει στην τουαλέτα 20 φορές πριν από κάθε αγώνα.

Ο Αλένια, από την πλευρά του, επέκρινε τον θρύλο της Αργεντινής για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Δεν ήταν σωστό, πρέπει να σεβαστούμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών», δήλωσε ο 20χρονος άσος.

«Είναι ένας από τους καλύτερους, οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να ελέγξει τα λόγια του λίγο περισσότερο. Ο Μέσι είναι υποδειγματικός από όλες τις απόψεις και πρέπει να μάθει λίγο από αυτόν. Για μένα και για όλους ο Λιονέλ είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Το σημαντικό είναι αυτό που σκέφτονται οι συμπαίκτες του και όλοι τον βλέπουμε ως ηγέτη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, με αφορμή το βραβείο που έλαβε ως ο πιο ελπιδοφόρος παίκτης της καταλανικής ομάδας, υπογράμμισε: «Αυτό βοηθά να συνεχίσω δριμύτερος. Θα είμαι προετοιμασμένος όταν ο προπονητής μου δώσει μια ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο λόγω των παικτών που έχουμε στη μεσαία γραμμή. Αν δεν παίξω με την πρώτη ομάδα τότε θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο και στη δεύτερη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλένια επέστρεψε από μακροχρόνιο τραυματισμό και περιμένει με ανυπομονησία τα πρώτα της λεπτά της συμμετοχής του με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα την τρέχουσα σεζόν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x