Πορτογαλία

Αληθινοί «αετοί»

«Ξύπνησε» η Μπενφίκα και «καθάρισε» με 2-0 την Μποαβίστα στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Superliga και πλησίασε στο -5 από τη δεύτερη θέση.

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Μποαβίστα στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Surerliga και βρέθηκε στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ, έχοντας ένα ματς λιγότερο, οπότε περιμένει μια «γκέλα» των «λιονταριών» το βράδυ στην έδρα της Αρούκα, ώστε να ελπίζει να την πλησιάσει σιγά σιγά περισσότερο, όταν δώσει και το ματς που χρωστάει.

Αντίθετα, η δεύτερη ομάδα του Οπόρτο παρέμεινε στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις και εξακολουθεί να παλεύει για να ξεφύγει από εκεί.

Οι «αετοί» ήταν ανώτεροι και σε χαλαρούς ρυθμούς σκόραραν με τους Γούεδες και Καρσελά, ενώ στο 93’ αποβλήθηκε ο Μαντιάνγκ για τους πρωταθλητές του 2001. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, αλλαγή στο 56' μπήκε ο Κώστας Μήρογλου.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Σίλβιο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Ταλίσκα, Σάμαρης, Ζόνας (80’ Καρσελά), Γκαϊτάν (93’ Ρενάτο Σάντσες), Ραούλ Χιμένεζ (56’ Μήτρογλου)


«Έκοψε» τη φόρα της Ρίο Αβε η Μαρίτιμο, επικρατώντας με 3-2 στην έδρα της αντιπάλου της και την άφησε απλά στην τέταρτη θέση, ενώ η ίδια βρέθηκε στο -3 από την προνομιούχο πεντάδα.

Νίκη-«ανάσα» για τη Μορεϊρένσε, η οποία επικράτησε με 2-0 της Πάσος Φερέιρα εντός έδρας και έφυγε από την τελευταία θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -3 από την προνομιούχο πεντάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x