Ισπανία

Αλκάθερ, αλλιώς καμιά μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα

Μόνο για την περίπτωση του Πάκο Αλκάθερ θα κινηθεί η Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της, Ρόμπερτ Φερνάντεθ.

Εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα ψάχνει έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες και τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια.

Με τον χρόνο να πιέζει και το μεταγραφικό παζάρι να κλείνει στις 31 Αυγούστου ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, δήλωσε πως αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η ομάδα δεν θα κινηθεί για άλλον επιθετικό.

«Μέχρι τις 31 Αυγούστου η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή γι’ αυτό πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφερόμαστε γι’ αυτόν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έχουμε χρόνο ακόμα και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Αν δεν έρθει τελικά, δεν θα κινηθούμε για άλλον ποδοσφαιριστή», ήταν τα λόγια του Φερνάντεθ στην συνέντευξη τύπου κατά την παρουσίαση του Γιάσπερ Σίλεσεν.

Η υπόθεση του ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί την Δευτέρα, αφού συμπεριελήφθη στην αποστολή της Βαλένθια για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Έιμπάρ.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x