Oλλανδία

Επίσημο: Δανεικός με οψιόν αγοράς από την Μπενφίκα στην Άλκμααρ ο Ντάντας

Με τη φανέλα της ολλανδικής Άλκμααρ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας η Άλκμααρ!

Ο νεαρός Πορτογάλος μέσος που πέρσι πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις, σκόραρε 5 φορές και έδωσε 2 ασίστ με τον ΠΑΟΚ, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Eredivisie με την Άλκμααρ, η οποία εξασφάλισε τον δανεισμό του από την Μπενφίκα.

Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς, με το ποσό όμως να μην γίνεται γνωστό στην ανακοίνωση του ολλανδικού συλλόγου.



«Νιώθω πολύ προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσουμε. Η Άλκμααρ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που εστιάζει στην ανάπτυξη νεαρών παικτών», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ο 22χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας:

«Ήταν η καλύτερή μου σεζόν μέχρι στιγμής. Κέρδισα μεγάλη αυτοπεποίθηση από τον προπονητή, έπαιξα πολλά παιχνίδια και έβαλα τα γκολ μου. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή την ανοδική πορεία την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x