Oλλανδία

Ο Παυλίδης δεν έφτανε για την Άλκμααρ!

Η Άλκμααρ δυσκολεύτηκε αρκετά, βρήκε γκολ με τον Παυλίδη αλλά είδε την Φίτεσε να την… σοκάρει λίγο πριν το φινάλε (1-1) και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την κορυφή.

Ο Παυλίδης δεν έφτανε για την Άλκμααρ! Ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ στο 77’ και η Άλκμααρ έδειξε να βρίσκεται αγκαλιά με μια σπουδαία νίκη που θα την έφερνε στο -1 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, αλλά η Φίτεσε βρήκε γκολ λίγο πριν το φινάλε, τη «σόκαρε» και έφυγε με τον βαθμό (1-1) από το «ΑΦΑΣ Στάντιον».

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 30 βαθμούς όντας στο -3 από την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 14 και είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

H Άλκμααρ ήταν συνολικά καλύτερη αλλά και… άστοχη, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Κάπως έτσι ήρθε λογικά το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 77ο λεπτό, με τον Παυλίδη από οριακή θέση να δέχεται την μπαλιά και με ωραίο σουτ στην κίνηση να εκτελεί τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0. Η ΑΖ κρατούσε το προβάδισμα και μια μεγάλη νίκη στα χέρια της, αλλά την… πάτησε στο φινάλε αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Σανκόχ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.




Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
Τβέντε-Έμεν 2-0

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Βααλβάικ-Χέρενφεν 0-0

Άλκμααρ-Φίτεσε 1-1

Φορτούνα Σιτάρντ-Γκόου Αχέντ Ινγκλς (21:00)
Αιντχόβεν-Σπάρτα Ρότερνταμ (22:00)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Ουτρέχτη-Φέγενορντ (13:15)
Καμπούρ-Φόλενταμ (15:30)
Ναϊμέγκεν-Άγιαξ (15:30)
Εξέλσιορ-Χρόνινγκεν (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x