Oλλανδία

Σκόρπισε τη Φορτουνά Σιτάρντ με σκόρερ Παυλίδη-Ντάντας και αυτoγκόλ Σιόβα η Άλκμααρ!

Η Άλκμααρ επικράτησε εύκολα 4-0 της Φορτούνα Σιτάρντ, σε αναμέτρηση που σκόραραν οι Παυλίδης-Ντάντας και πέτυχε αυτογκόλ ο Δημήτρης Σιόβας.

Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ η Άλκμααρ, η οποία επικράτησε εύκολα 4-0 και επέστρεψε στην δεύτερη θέση της Eredevisie με 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Συνεχίζεται να πετά «φωτιές» ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος σκόραρε και πάλι και έφτασε τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα (σε επτά ματς), πίσω μόνο από τον απίθανο Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ, που έχει ένα περισσότερο.

Ο Ζόρντι Κλάσι άνοιξε το σκορ στο 45'+1' για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Ο Παυλίδης έκανε το 2-0 στο 49', με τον Σιόβα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88' ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντας, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Φίτεσε επικράτησε 3-1 στην έδρα της Ναϊμέγκεν, η Εξέλσιορ επιβλήθηκε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και Χέρακλες την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 75'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x