Oλλανδία

Αλκμααρ για τίτλο

Έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο στη φετινή Eredivisie δείχνει η Αλκμααρ, η οποία νίκησε άνετα 5-0 τη Χέρακλες εντός έδρας για τη 15η αγωνιστική.

Η Αλκμααρ σάρωσε 5-0 τη Χέρακλες εντός έδρας για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie και πλησίασε στο -5 στη δεύτερη θέση στην κορυφή και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν και πλέον περιμένει τι θα γίνει την Κυριακή στο ντέρμπι της PSV με τον Αγιαξ, που βρίσκεται στο - 5 στην τρίτη θέση και μία ισοπαλία στο «Αμστερνταμ Αρίνα» θα βόλευε αφάνταστα τη φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1981.

Αντίθετα, η ομάδα του Αλμελο έμεινε στη δέκατη θέση και στο -4 από την προνομιούχο επτάδα.

Ήττα «σοκ» για την τέταρτη Τσβόλε, που έχασε 2-3 από την αδιάφορη Εξέλσιορ και της «κόπηκε» η φόρα για την πρώτη τριάδα.

«Δια πυρός και σιδήρου» «πέρασε» από την έδρα της Τβέντε η Ντε Χάαγκ με 3-2, βαθμός που την έφερε στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις, αφήνοντας στην προτελευταία θέση τους γηπεδούχους.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περοισότερο την προνομιούχο επτάδα η Χέρενφεν, η οποία παραχώρησε 2-2 στο «Αμπελ Λένστρα» στη Φένλο, βαθμός που έφερε τους φιλοξενούμενους στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x