Oλλανδία

Γκέλαρε με τη Χέρακλες και έπεσε από την κορυφή η Άλκμααρ του σκόρερ Παυλίδη

Η Άλκμααρ προηγήθηκε με τον Παυλίδη κόντρα στην Χέρακλες, αλλά εντέλει δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της (1-1), πέφτοντας από την κορυφή.

Άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Παυλίδη, αλλά εντέλει δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της κόντρα στη Χέρακλες (1-1) και έπεσε από την κορυφή η Άλκμααρ!

Πλέον, η ΑΖ βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο ήταν εξ αναβολής για την 3η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κάτι που κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ στο 13'. Ο Σουγκαβάρα βρήκε τον Παυλίδη, ο οποίος με κοντινή προβολή εν κινήσει έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο 53', όμως, η Χέρακλες βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Ουαΐμ να κάνει το 1-1. Στη συνέχεια, η Άλκμααρ πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης, χωρίς να τα καταφέρνει, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους, έπειτα από έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x