Stoiximan Super League

Άλλαξε ο διαιτητής του ντέρμπι: Ο Γερμανός Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Έκανε… «ντρίμπλα» η ΚΕΔ και όρισε τον Γερμανό ρέφερι, πρώτης κατηγορίας.

Αν και η φινλανδική ομοσπονδία είχε ορίσει τον Βίλε Νεβαλάινεν, η ΚΕΔ έκανε «ντρίμπλα» και όρισε άλλον διαιτητή για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή. Πρόκειται για τον Τομπίας Στίλερ, Γερμανό διαιτητή πρώτης κατηγορίας, που έχει «σφυρίξει» πολλές φορές ελληνικές ομάδες.

Ο 37χρονος Στίλερ, νομικός στο επάγγελμα, είναι διεθνής από το 2014. Στις 12 Οκτωβρίου «σφύριξε» στο Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 για το Nations League, ενώ δύο φορές έχει διευθύνει αγώνες του Ολυμπιακού. Στις 20 Οκτωβρίου του 2016 ήταν στο ματς με την Αστάνα στο Φάληρο (4-1) για τους ομίλους του Europa League και στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός (2-0) για το Champions League.

Φέτος έχει διαιτητεύσει από ένα ματς σε ομίλους Champions League (Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1) και Europa League (Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1). Στην Bundesliga «σφυρίζει» από το 2014 και τελευταίο του ματς ήταν το Λεβερκούζεν-Μπάγερν 3-1 στις 2 Φεβρουαρίου.

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, με 4ο τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Παρατηρητής ο εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x