Stoiximan Super League

Άλλαξε ο σχεδιασμός - «Αγκαλιά» με στόπερ ο Ολυμπιακός

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού μετά την παραμονή του Καμπιάσο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τρέχουν για ακραίο φορ και κεντρικό αμυντικό.

Τέλος η αναζήτηση για «8άρι» στον Ολυμπιακό μετά την παραμονή του Εστέμπαν Καμπιάσο, αν και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν κοντά στην απόκτηση του Τόνι Βιλένα που τελικά παρέμεινε για οικογενειακούς λόγους στην Ολλανδία.

Από τη στιγμή που ο Αργεντινός χαφ μένει στους Πειραιώτες, πλέον στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Πρόκειται για τους Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο και Κασάμι, ο οποίος φημολογείται πως ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα. Πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται για τέσσερις προσθήκες: την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, δύο εξτρέμ και ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Πουλίδο και Ιντιέγε.

Τα πράγματα, όμως, μπορεί εκ νέου να ανατραπούν, εάν υπάρξει νέα παραχώρηση ποδοσφαιριστή από την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει σήμερα ο «Γαύρος», χθες υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός Ισπανού στόπερ, χωρίς να διευκρινίζεται αν παίζει εντός ή εκτός Ισπανίας.

Το μυαλό ορισμένων πήγε στην περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας, αφού οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισπανού άσου της Λα Κορούνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x