Stoiximan Super League

Αλλάζει… έδρα η ΑΕΚ (pics)

Η καρδιά της θα χτυπά πάντα (μετά τη δημιουργία και του γηπέδου) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τη Δευτέρα όμως η διοικητική έδρα της ΑΕΚ μεταφέρεται στα -αντάξια του μεγέθους της- γραφεία στο Μαρούσι.

Η αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο έχει ξεκινήσει. Ελπίζεται ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν τα έργα.

Πριν επιστρέψει όμως στο σπίτι της, η ΑΕΚ έχει μια άλλη μετακόμιση να κάνει: Αυτή στα (εντυπωσιακά) καινούργια γραφεία της.

Όπως ενημέρωσε κι επίσημα η «Ένωση», από την προσεχή Δευτέρα η διοικητική έδρα της ομάδας θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις απέναντι από το ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου έγιναν εντατικές εργασίες το προηγούμενο διάστημα, ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ΠΑΕ και το κτίριο να γίνει ένα «παλάτι» αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 28 Μαρτίου η εταιρεία μας θα λειτουργεί στα νέα της γραφεία στη διεύθυνση Πάτμου και Ολύμπου (παράπλευρος της οδού Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη), Τ.Κ. 15123, Μαρούσι.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργούν κανονικά μέχρι και την Πέμπτη 24.03.2016 στις 15.00 και από τη Δευτέρα 28.03.2016 μπορείτε και πάλι να επικοινωνείτε με την ΠΑΕ ΑΕΚ στο 210 68 55 850. Το Fax της ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένει το 210 68 55 150 και το e-mail το info@aekfc.gr».


inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x