Stoiximan Super League

Αλλάζει επίπεδο

Η τακτοποίηση των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο αποτελεί το καθοριστικό βήμα, ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να επενδύσει περισσότερα χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αποφασισμένος να αλλάξει την πολιτική του όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης εν όψει της επικείμενης τακτοποίησης των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Αυτό αφορά και τις συζητήσεις που έχει ο Ιάκωβος Αγγελίδης για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τους υποψήφιους αυτή τη στιγμή να είναι έξι-επτά.

Σύμφωνα με τη SportDay, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου έχει την ενημέρωση από τον μεγαλομέτοχο για μία μεγαλύτερη επένδυση από τα 8 εκατ. ευρώ που φέτος δόθηκαν στην ομάδα (έγιναν περισσότερα τον χειμώνα) έχει και την άνεση να διαπραγματευτεί με καλύτερα ονόματα του χώρου ανά την Ευρώπη.

Το παραπάνω συμπέρασμα-γεγονός επιβεβαίωσε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, που ταυτόχρονα διέψευσε όλα τα σενάρια και τα ονόματα τύπου Τετράτζε, Γκρέταρσον:

«Εχουν μείνει μυστικές οι επαφές μας γιατί περιμέναμε και την υπόθεση των χρεών για να ξέρουμε σε τι βάση επένδυσης θα έχουμε να κάνουμε για του χρόνου. Από σήμερα που θεωρούμε το θέμα λήξαν έχουμε κάνει μια διαδικασία που επισπεύδει τις κατάλληλες επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x