Stoiximan Super League

Αλλάζει σχήμα και άμυνα ο Χιμένεθ

Αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήμα, φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Με δύο ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψαν ο Ούρος Τσόσιτς και ο Γιώργος Γιακουμάκης που προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Και οι δύο έβγαλαν το χθεσινό πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, με τον Σέρβο στόπερ μάλιστα να υπολογίζεται και για το αυριανό παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας φορ αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στην επόμενη (9η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σχήμα για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Εκτός από τον Τσόσιτς που επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Λαμπρόπουλο, ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί Μπακάκης και στα αριστερά θα είναι ο Λόμπες. Φανέλα βασικού πάντως διεκδικεί και ο Τζανετόπουλος. Σιμόες, Γαλανόπουλου και Γιόχανσον «παλεύουν» για δύο θέσεις στα χαφ, με τους δύο πρώτους να προβάλλουν ως φαβορί.

Στην επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο και Λιβάια, όμως τις δικές τους πιθανότητες να ξεκινήσουν έχουν οι Κλωναρίδης και Μπακασέτας. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ένας εκ των Λάζαρου και Λιβάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x