Αγγλία

Αλλάζει...τελείως την Λίβερπουλ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι έτοιμος… να «πάρει σκούπα», και να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της νέας Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ θέλει την ερχόμενη χρονιά να πρωταγωνιστήσει και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με σημαντική ενίσχυση, με παίκτες δηλαδή που θα μπορούν να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή, κάνοντας φυσικά την διαφορά.

Εκτός από τις μεταγραφές όμως, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να ανανεωθεί δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε σημαντικό αριθμό παικτών. Έξοδος που όμως, θα συνδυαστεί με την εισροή χρημάτων στα ταμεία. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως θα κερδίσει περί τα 80 και πλέον εκατομμύρια ευρώ.

Η αρχή έγινε με την αποδέσμευση των Κόλο Τουρέ και Χοσέ Ενρίκε, και έπειτα με τις πωλήσεις των νεαρών Ζερόμ Σινκλέρ και Σέρχιο Κάνιος. Ο πρώτος πήγε στην Γουότφορντ με 5 εκατομμύρια ευρώ και ο δεύτερος στην Νόργουιτς με 3 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, ο Τζόρνταν Άιμπ θα αγωνίζεται με την φανέλας της Μπόρνμουθ, ενώ ο Μπεντένκε είναι ένα βήμα πριν την Κρίσταλ Πάλας. Συνολικά, οι «reds» θα αποκομίσουν γύρω στα 50 εκατομμύρια. Ο Μάρτιν Σκρτελ θα γίνει κάτοικος Τουρκίας, μιας και υπάρχει συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε.

Η Σεβίλλη δείχνει έντονο ενδιαφέρον τόσο για τον Τζο Άλεν όσο και για τον Λουίς Αλμπέρτο. Για τον Ουαλό κατατέθηκε πρόταση από Σουόνσι, η οποία και απορρίφθηκε. Το ενδεχόμενο οικονομικό κέρδος από τους δύο ποδοσφαιριστές θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να «χτίσει» μια νέα ομάδα που θα μπορεί άμεσα να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Για τον λόγο αυτό ο δρόμος της Λίβερπουλ με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν θα είναι κοινός.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x