Stoiximan Super League

Αλλεργία στις νίκες Ηρακλής και Πλατανιάς

Κοντεύουν να ξεχάσουν τι θα πει νίκη Ηρακλής και Πλατανιάς μετά και το μεταξύ τους 1-1 στο «Καυτανζόγλειο». Προηγήθηκαν οι Χανιώτες με τον Αποστολόπουλο, όμως ισοφαρίστηκαν από τον μαχητικό Γηραιό.

Χωρίς νικητή, 1-1, έληξε το ματς στο «Καυτανζόγλειο» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αφήνει καμία ομάδα ευχαριστημένη.

Αρκετά καλό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τους Χανιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 29ο λεπτό, έπειτα από όμορφη αντεπίθεση την οποία ολοκλήρωσε ο Αποστολόπουλος. Με όπλο το πάθος τους απάντησαν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο. Ο Γηραιός ανέβασε στροφές στο δεύτερο και έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό με τέρμα του Κυριακίδη στο 68'.

Παρέμεινε χωρίς τρίποντο και στην τελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς ο Ηρακλής. Τους 10 έφτασε ο Πλατανιάς, που συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τις νίκες.


Το ματς:



Αρκετά καλό ρυθμό είχε το ματς στο «Καυτανζόγλειο» στο ξεκίνημά του. Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει την άμυνα του Ηρακλή, που έψαχνε τις αντεπιθέσεις για να δημιουργήσει κινδύνους. Τελικά, παρότι η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, όμως οι Χανιώτες έδειχναν ελαφρώς πιο «ζεστοί».

inner

Σταδιακά, ο Γηραιός άρχισε να ξεθαρρεύει κι αφού έβγαλε από την περιοχή του τους παίκτες του Παράσχου προσπάθησε να πλησιάσει την εστία του Σωτηρίου. Ο Πλατανιάς δεν αιφνιδιάστηκε, άφησε μέτρα στο γήπεδο και χτύπησε με επιτυχία στην κόντρα ανοίγοντας το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας με τον Αποστολόπουλο (29’). Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν σταθερά στην επίθεση και μετά το 1-0 διατηρώντας με μεγάλη άνεση το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Πολύ όμορφο ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ηρακλής ήταν αναγκασμένος να ρισκάρει, ενώ ο Πλατανιάς δεν έδειχνε διατεθειμένος να κλειστεί στην περιοχή του. Έτσι οι δύο ομάδες έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες με το παιχνίδι να είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι. Σε σχέση με το πρώτο μέρος, ο Γηραιός ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική πάσα και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση έπειτα από όμορφη κεφαλιά του Κυριακίδη στο 68ο λεπτό.

inner

Τα λεπτά περνούσαν όμως καμία ομάδα δεν έδειξε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία, με αποτέλεσμα οι δύο γκολκίπερ να βρίσκονται σε εγρήγορση. Τα πολλά φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής έφερναν συνεχώς παίκτες στην εκάστοτε περιοχή. Ο Πλατανιάς πάτησε γκάζι στο φινάλε, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού αλλά και η αυτοθυσία των παικτών του Ηρακλή στα μετόπισθεν κράτησε το σκορ στο 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



Οι συνθέσεις:



Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο (90’ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο (56’ Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (Ρούσος)

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Στάμου, Καραγκούνης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (82’ Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (90+1’ Κάργας), Γιακουμάκης

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Γιορέντε, Ντιλαβέρ

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x