Super League 2

Άλλες δύο ανανεώσεις για ΟΦΗ

Μετά τους Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Κιάσσο, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων και των Φουκαράκη και Φαζού.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μανώλη Φουκαράκη και Μανώλη Φαζό ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Οι δύο 21χρονοι, που αγωνίζονται ως μέσος και στόπερ αντίστοιχα, υπέγραψαν για τρία χρόνια έκαστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Φουκαράκη:

«O σχεδιασμός του ΟΦΗ προχωράει δυναμικά, με τις ανανεώσεις παικτών να συνεχίζονται.

Ο Μανόλης Φουκαράκης είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που να συνεχίζει στον ΟΦΗ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμφωνία για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο 21ετών μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι «ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τα πάντα, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει γρηγορα στην Σούπερ Λίγκ, όπου και ανήκει».»

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Φαζό:

«Ενας ακόμη παίκτης γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, συνεχίζει στην κρητική ομάδα.

Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (28/6) το πρωί την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μανόλης Φαζός με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε οτι «είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ. Εύχομαι και η νέα χρονιά να τελειώσει, όπως η περσινή, δηλαδή με την άνοδο της ομάδας μας, αυτή τη φορά, στην Σούπερ Λίγκ».

Οσο για τον προσωπικό του στόχο την προσεχή χρονιά, ο Μανόλης Φαζός, ανέφερε πως «προσωπικός μου στοχος είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ όπου και ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x