Champions League

Άλλη κλάση η Μπαρτσελόνα: 3-0 τους μικρούς του Ολυμπιακού

Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στην Κ20 της Μπαρτσελόνα η αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι υποκλίθηκαν στην ποιότητα των μπλαουγκράνα που επικράτησαν εύκολα 3-0 για το Youth League.

Μία… αναμενόμενα βαριά ήττα γνώρισε η Κ20 του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα για την τέταρτη αγωνιστική του Youth League.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση στους ποιοτικούς μπλαουγκράνα και τελικώς ηττήθηκαν 3-0 στον Ρέντη.

Η βαθμολογία του ομίλου (4 αγώνες)

1. Μπαρτσελόνα 12β. (10-0)
2. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7β. (8-4)
3. Γιουβέντους 3β. (4-8)
4. Ολυμπιακός 1β. (3-13)

Το ματς

Φυσιολογική η εικόνα του παιχνιδιού με το… καλημέρα. Οι Καταλανοί ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έφτιαχναν φάσεις μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού, οι παίκτες του οποίου προσπαθούσαν να αμυνθούν με νύχια και με δόντια. Στο 27’ ο Καράδαης υπέπεσε σε πέναλτι, ο Μοντσού ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά σημάδεψε ψηλά άουτ και έδωσε… ανάσα στην ελληνική ομάδα. Στο 37’ ο Σαβέιρο σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε η μόνη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Βασίλη Βούζα. Ο Ράμα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο πορτιέρε, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ για… χιλιοστά!

Η πίεση των μπλαουγκράνα αυξήθηκε ακόμα περισσότερο και τελικώς στο 44’ άνοιξαν το σκορ. Ο Κογιάδο έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Καράδαη για το 0-1. Νωρίς-νωρίς στο δεύτερο μέρος, η Μπάρτσα «κλείδωσε» οριστικά το τρίποντο. Με ένα φοβερό πλασέ στο «Γ» ο Καγιάδο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κι έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού. Ακόμη κι έτσι, θα μπορούσε ο τελευταίος να πετύχει το γκολ της τιμής… Στο 58’, όμως, το σουτ του Κωστανάσιου στην κίνηση (μετά από κακή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων) σταμάτησε στο δοκάρι (κι ενώ παρενέβη και ο Πένια). Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα διατήρησαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς και κυνήγησαν ακόμη ένα γκολ κόντρα στην ελληνική ομάδα, η οποία έμοιαζε αδύνατο να ακολουθήσει αυτό τον φρενήρη ρυθμό… Στο 82’ ο Κογιάδο σημάδεψε το δοκάρι του Ολυμπιακού, αλλά στο 90’ πάσαρε ωραία στον Πέρεθ κι αυτός νίκησε στο τετ-α-τετ τον Καράδαη για το τελικό 3-0…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Καράνταης, Χατζηιωαννίδης, Τσερκώνης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Χονδρουκάκης (53’ Νεοφυτίδης), Τσιριγώτης (61’ Βοΐλης), Βρουσάι, Φυτόπουλος (71’ Κυριακόπουλος)

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μινγκουέθα, Μπράνταριθ, Βίλα Γκαρσία, Φερνάντεθ (85’ Αλόνσο), Μοντσού (76’ Εσπινάθ), Κάρλες Πέρεθ, Κολάδο, Κομάς, Πουίγκ, Σαβέριο (90’ Φερνάντεθ)

Τα γκολ του αγώνα








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x