Super League 2

Άλλη ποιότητα ο ΟΦΗ!

Τα εύκολα… δύσκολα πήγε να κάνει ο ΟΦΗ, αλλά τελικά επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 2-1 στο Ηράκλειο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στα Τρίκαλα. Νίκες για τους γηπεδούχους.

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, ο ΟΦΗ επικράτησε της Καλλιθέας με 2-1 και επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην έδρα των Τρικάλων.

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, κατάφερε να αρχίσει με θετικό τρόπο το σερί τριών αγώνων που θα δώσει στο Ηράκλειο, αφού ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι στην έδρα του Εργοτέλη και έπειτα επίσης ένα πολύ δύσκολο ματς με την Παναχαϊκή.

Από το πρώτο λεπτό, οι Κρητικοί πήραν τα ηνία του αγώνα και τελικά βρήκαν σχετικά γρήγορα το γκολ, αφού ο Κουσκουνάς στο 27’ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Παρά το υπέρ τους σκορ, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχιζαν να επιτίθενται ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και στο 47’ λίγο έλειψε να το πετύχει, με το σουτ του Κουσκουνά να χτυπάει στο δοκάρι. Τελικά, το γκολ ήρθε με ένα εκπληκτικό τέρμα του Κοιλιάρα από τα 25 μέτρα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ταλέντο στο 82’ για την Καλλιθέα, αφού όμως οι Κρητικοί είχαν χάσει κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Στα άλλα αποτελέσματα υπήρξε απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να επικρατεί 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και τον Πανσερραϊκό με το ίδιο σκορ του ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Άρης-Παναχαϊκή 2-1
(45’ Πλατέλλας, 76’ Δεληζήσης – 7’ Μωραΐτης)

Πανσερραϊκός-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0
(28’ Ρούτσης, 45’ πέν. Γκούρτσας)

ΟΦΗ-Καλλιθέα 2-1
(21’ Κουσκουνάς, 57’ Κοιλιάρας)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας 2-0
(76’ Τζέκος, 81’ Χαντζάρας)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Κισσαμικός-Βέροια 15:00
Σπάρτη-Αχαρναϊκός 3-0 ά.α.
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 15:00
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 15:00
Αιγινιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 15:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x