Europa League

Συνθήματα στο Καραϊσκάκη: «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»

Πιο ξεκάθαρο από ποτέ το μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη νέα τραγική εμφάνιση. Με την πρόκριση να 'χει «κλειδώσει», οι φίλοι των πρωταθλητών φώναξαν «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Η πρόκριση ήρθε, Τσόρι και Ιντέγε έφεραν «τούμπα» την κατάσταση και αποφεύχθηκε ένα ιστορικό κάζο από την Αρούκα, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού… δεν εφησυχάζει.

Αφού με έντονες αποδοκιμασίες εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την –τραγική- εικόνα των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια του αγώνα, λίγο πριν το τέλος της παράτασης έστειλε και το πιο ξεκάθαρο μήνυμα.

Με το σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» να δονεί για αρκετά δευτερόλεπτα την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έδειξαν πως επιβάλλονται άμεσες και ραγδαίες αλλαγές για να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα, όπως επιτάσσει η ιστορία της.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τις μεταγραφές που έχει στα «σκαριά» ο Ολυμπιακός (Νιλμάρ, Καρντόζο, Ιλόρι κλπ), φαίνεται πως όντως οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι για μια νέα αρχή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x