Stoiximan Super League

Άλλος ένας «τελικός» για την ΑΕΚ

Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι στην ΑΕΚ και το ίδιο ισχύει για τον αποψινό – εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Οι σκέψεις του Χιμένεθ για το αρχικό σχήμα.

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη σε κάθε παιχνίδι, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρίσκεται με έναν πόντο περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το αποψινό παιχνίδι της «Ένωσης» στην έδρα της ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος» με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετράει τρεις εκτός έδρας νίκες στον πρωτάθλημα, σε Νέα Σμύρνη, Λιβαδειά και Αγρίνιο, και θέλει να συνεχίσει την παράδοση, πηγαίνοντας μόνο με νίκες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί κανονικά στα αποδυτήρια του AEL FC Arena, γνωρίζει πολύ καλά πως το παιχνίδι κρύβει «παγίδες», έχει διαβάσει προσεκτικά τους «βυσσινί» και περιμένει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεών τους.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κονέ με τον Γαλανόπουλο, με τον Λιβάγια ή τον Μασούντ σε ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x