Κύπελλο Ελλάδας

Άλλος ένας «τελικός» για τον ΠΑΟΚ

Χαρακτήρα τελικού έχει προσδώσει στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον καλύτερό τους εαυτό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δώσουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στον αποψινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (21:45, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως και ο αποψινός αγώνας είναι ένας «τελικός» για την ομάδα του, η οποία καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγνώρισε πως οι Περιστεριώτες διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και είναι εξαιρετικοί ως ομάδας, παρότι δεν θα αγωνιστούν οι δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης και Ουάρντα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σάχοφ με τον Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και Λημνιό στα πλάγια της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Πέλκας και ο Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x