Κύπελλο Ελλάδας

Άλλος… Ολυμπιακός για την πρόκριση

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κλειδώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Πάτρα την Παναχαϊκή.

Ριζικό ροτέισον ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με έντεκα αλλαγές τους Πειραιώτες απέναντι στους Αχαιούς.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο στόχος παραμένει ίδιος και οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μασούρα, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Ανδρούτσος, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Νάτχο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μάνος.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Τουρέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε, καθώς και οι τραυματίες Γκερέρο και Χασάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x