Super League 2

Άλμα παραμονής για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του Βόλου και έκανε βήμα παραμονής στην Football League, όντας δύο βαθμούς πάνω από τον Καραϊσκάκη μία αγωνιστική πριν το τέλος!

Άλμα παραμονής στην Football League για τον Ηρακλή! Ο Γηραιός επικράτησε 2-0 του Βόλου και ανέβηκε στο +2 από την ΑΕ Καραϊσκάκης που έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη και βλέπει τον υποβιβασμό να... έρχεται, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής, λοιπόν, έδειξε εξ αρχής ότι το ήθελε και κόντρα στον πρωταθλητή και αδιάφορο Βόλο, κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη που του δίνει βαθιά βαθμολογική... ανάσα! Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ρόβας, ο οποίος με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών... καθάρισε την μπουγάδα και το τρίποντο για την ομάδα του!

Αυτή η νίκη φέρνει τον Ηρακλή σε θέση ισχύος καθώς η ΑΕ Καραϊσκάκης έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Εργοτέλη και έπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους! Ωστόσο, όλα θα κριθούν στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική, η οποία είναι... φωτιά.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης υποδέχεται τα αδιάφορα Τρίκαλα που έχουν υποβιβαστεί, ενώ ο Ηρακλής δοκιμάζεται στην έδρα του Πλατανιά, ο οποίος θα ψάξει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Απόλλωνα Λάρισας και να... κλέψει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ! Επίσης, εφόσον οι Καραϊσκάκης και Ηρακλής ισοβαθμίσουν, η ομάδα από την Άρτα ευνοείται καθώς έχει επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους ματς και τότε ο Γηραιός θα γράψει μια... μαύρη σελίδα στην ιστορία του καθώς θα υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία.

Στα άλλα ματς, η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 του Ηροδότου, ενώ η Κέρκυρα πέρασε από την έδρα του Αιγινιακού με 1-0 και η Δόξα Δράμας επικράτησε με το ίδιο σκορ στα Χανιά του Κισσαμικού.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/04)

Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς 1-0
(2’ Λουκάο)

Σπάρτη-Απόλλων Πόντου 0-3 ά.α.

Κυριακή (22/04)

ΑΟΧ/Κισσαμικός-Δόξα Δράμας 0-1
(36’ Δούμτσιος)

Αιγινιακός-Κέρκυρα 0-1
(44’ Αποστολίδης)

Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1
(70’ Ροβίθης / 62’ Τζιώρας)

Ηρακλής-Βόλος 2-0
(13’, 23’ Ρόβας)

Παναχαϊκή-Ηρόδοτος 2-0
(12’ Αργυρόπουλος, 76’ Κολ)

Το πρόγραμμα της επόμενης (30ης) αγωνιστικής

Κυριακή (05/05)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή (16:00)
ΑΕ Καραϊσκάκης-Τρίκαλα (16:00)
Αιγινιακός-Σπάρτη (16:00)
Απόλλων Πόντου-ΑΟΧ/Κισσαμικός (16:00)
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης (16:00)
Ηρόδοτος-Απόλλων Λάρισας (16:00)
Πλατανιάς-Ηρακλής (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x