Γενικά

Αλμέιδα: «Δεν αυταπατώμαι πως θα ξαναπαίξω στην εθνική»

Ο Ούγκο Αλμέιδα δήλωσε συμβιβασμένος με την ιδέα πως δεν θα αγωνιστεί ξανά στην εθνική Πορτογαλίας.

Με την απόδοσή του σε διαρκή κάμψη, ο Ούγκο Αλμέιδα φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακληθεί στην εθνική Πορτογαλίας. Άλλωστε απουσίαζε και από το Euro 2016, όταν βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

«Ο προπονητής αποφασίζει και δεν ήμουν στις επιλογές του τότε. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι η καριέρα μου στην εθνική θα συνεχιστεί. Πρόλαβα να είμαι αρχηγός στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι και έτσι είπα αντίο στην εθνική. Έζησα μία όμορφη διαδρομή μαζί της και έπαιξα σε μεγάλα ματς. Και φυσικά παραμένω υποστηρικτής της», ανέφερε ο 33χρονος επιθετικός της ΑΕΚ.

Όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε έναν χρόνο, είπε: «Στο Μουντιάλ το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Euro, αλλά όταν έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα σου, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Για μένα είναι αναμφίβολα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ένας άριστος επαγγελματίας. Πάντα προετοιμάζεται άριστα για κάθε αγώνα και τα δίνει όλα στην προπόνηση, ενώ βοηθά πολύ και τους νέους παίκτες. Έχει βοηθήσει σημαντικά όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί και έχει ακόμη κάποια καλά χρόνια μπροστά του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x