Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα»

Ορεξάτος για δουλειά και γκολ με τη νέα του ομάδα εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης ο Ούγκο Αλμέιδα. «Να βοηθήσω την ΑΕΚ και η ΑΕΚ να βοηθήσει εμένα», τόνισε.

Έτοιμος για μπόλικη δουλειά αλλά και γκολ εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του, δήλωσε πως είναι δύσκολο να προλάβει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Σεντ Ετιέν, όμως παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Σίγουρα, βρίσκομαι σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί την ευκαιρία για να επανέλθω και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Με ρωτάτε για τα δύο τελευταία δύο χρόνια, που ήταν περίπλοκα για μένα. Δεν είχα, όμως, τραυματισμούς ούτε είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκανα τις κατάλληλες επιλογές. Αλλά πλέον είμαι εδώ για να δουλέψω και να αποδείξω το καλύτερο για το ποιος είμαι».

Αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα δήλωσε: «Έχω δουλέψει αρκετά μόνος μου. Πιστεύω ότι σε μια - μιάμιση εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Και αν για το πρώτο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν μπορεί να είναι δύσκολο, είμαι σίγουρος ότι για τη ρεβάνς θα είμαι απολύτως έτοιμος»

Για το αν ρώτησε πληροφορίες για την ΑΕΚ: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κανέναν συμπατριώτη μου για την ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι απλός. Η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστός σύλλογος και δεν χρειάζεται συστάσεις».

Για τους στόχους: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου και να της δώσω ποιότητα. Να δουλέψω σωστά με τους νέους συμπαίκτες μου. Και από εκεί και πέρα να καταφέρει η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x