Stoiximan Super League

Αλμπάνης: «Να κλείσουμε τη χρονιά με τίτλο, με τον Χιμένεθ παίζω περισσότερο»

Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ στη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Ατρομήτου, Χρήστος Αλμπάνης, μίλησε για τους στόχους που έχουν απομείνει στην ομάδα του.

Να κλείσει την χρονιά με τίτλο είναι ο στόχος της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός πως με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Σίγουρα η πάσα ήταν ουσιαστικά μισό-γκολ. Είναι σημαντικό ότι φεύγουμε από δω με το τρίποντο, μιας και με τη νίκη αυτή βρισκόμαστε πλέον στην 3η θέση, την οποία και θέλουμε να τερματίσουμε».

Για το Κύπελλο: «Οι δύο στόχοι είναι η 3η θέση και το Κύπελλο. Θεωρώ ότι το Κύπελλο είναι ακόμα πιο σημαντικό, μιας και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τίτλο. Το ματς το Κυπέλλου δεν είναι εύκολο και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι για να τον πετύχουμε».

Για το αν τον τονώνει αυτό το γκολ: «Όλα στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Αν έχεις αυτά τα δύο, τα υπόλοιπα γίνονται πιο εύκολα. Πλέον έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τον καινούργιο προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x