Αγγλία

«Αλμυρός» ο Μαχρέζ για την Τότεναμ

Υπερβολικό κρίνουν οι άνθρωποι της Τότεναμ το ποσό των 50 εκατ. ευρω που αξιώνει η Λέστερ για τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή.

Η Τότεναμ επιθυμεί να κάνει δικό της τον Ρίαντ Μαχρέζ, όμως αρνείται να δώσει στη Λέστερ τα 50 εκατ. ευρώ που ζητάει για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

O Μαχρέζ που σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό των «αλεπούδων» στην Ασία απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με πολλές ομάδες να έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Παρόλα αυτά λόγω και των χρημάτων που ζητάει η Λέστερ σε πρώτο στάδιο, είναι δύσκολο για τους ενδιαφερόμενους να συμφωνήσουν.

Πρόθεση πάντως των ανθρώπων της ομάδας είναι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο παραμονής του Μαχρέζ και αυτό φαίνεται από την πρόσφατη τοποθέτηση του προπονητή της, Κρεγκ Σαίξπηρ: «Επειδή με ρωτάτε θα σας πω ότι και εγώ σαν προπονητής του αλλά και η διοίκηση θέλουμε να τον κρατήσουμε. Γνωρίζουμε ότι έχει ζητήσει να αποχωρήσει, όμως εφόσον είναι ακόμα ποδοσφαιριστής της Λέστερ περίμένω από εκείνον να δίνει το 100%».


Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x