Super League 2

Άλωσε και το Αίγιο ο ΟΦΗ!

Με μια ακόμα θετική εκτός έδρας εμφάνιση, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 2-0 του Παναιγιάλειου και διατηρήθηκε κοντά στις κορυφαίες θέσεις της Football League. Ισοφάρισε στο φινάλε η Δόξα Δράμας, 1-1 τον Απόλλωνα

Οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν αντίστοιχα εξωαγωνιστικά προβλήματα, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να τα αφήσει… εκτός γηπέδου και πέρασε σαν σίφουνας από το Αίγιο.

Ο κρητικός σύλλογος επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου και διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας σερί που τον κρατάει στην τρίτη θέση της Football League, μετά και την ενδέκατη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Κουτσιανικούλης με σουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ κυριάρχησε σε ευκαιρίες.

Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 68’ με κεφαλιά του Σταματή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, όμως μια αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Μάνο στο 84’ «κλείδωσε» το διπλό για τον ΟΦΗ.

Ο Μπαϊκαρά περιόρισε τη ζημιά για την Δόξα Δράμας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Απόλλωνα Πόντου λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.
Η ομάδα της Καλαμαριάς προηγήθηκε στο 56’ με τον Χασομέρη, όμως πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Τούρκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στους Δραμινούς την τρίτη σερί ισοπαλία.

Περισσότερα σε λίγο...

Αναλυτικά, η ενδέκατη αγωνιστική:

Σάββατο, 13/1

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 1-1
(56’ Χασομέρης - 85' Μπαϊκαρά)

Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-2
(40’ Κουτσιανικούλης, 84’ Μάνος)

Κυριακή, 14/1 (15:00)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός-Πανσερραϊκός
Τρίκαλα-Σπάρτη
Απόλλων Λάρισας-Άρης
Καλλιθέα-Βέροια
ΑΕ Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή
Εργοτέλης-Αχαρναϊκός (δεν γίνεται)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x