Stoiximan Super League

Άλωσε τα Γιάννενα ο Παναιτωλικός

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός.

Διπλό με άρωμα... Σούπερ Λίγκα στο σημερινό φιλικό του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε 1-0 του «Άγιαξ της Ηπείρου» χάρη σε ωραίο γκολ του Ντίαζ στο 35'. Στο πρώτο δεκάλεπτο, μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι σε κεφαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Ηπειρώτες αγωνίστηκε για 68' ο Πέδρο Κόντε, για τον οποίο ακούγονται... πολλά σχετικά με το μέλλον του στο σύλλογο.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ δεν παρουσίασε καθόλου καλή εικόνα, με τον Παναιτωλικό να είναι το «αφεντικό». Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως στροφές, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν, αλλά δεν βρήκαν κάποιο γκολ για να γλυκάνουν τις εντυπώσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης (60’ Περιστερίδης), Μπουκουβάλας (46’ Κριζμάν), Μιχαήλ (75’ Γώγος), Τζημόπουλος (75’ Λιάσος), Ντόλοβατς (46’ Σκόνδρας), Βιδάλ, Λίλα (46’ Σιόντης), Κούζικ (46’ Νικολιάς), Ξύδας (68’ Πήλιος), Γιάκος (75’ Παπαδόπουλος), Κόντε (68’ Λουκίνας)

Παναιτωλικός α’ ημιχρόνου: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Άργκους Σοάρες, Ρότσα, Μαρινάκης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Ντίαζ, Μπαρμπόσα, Μάνα, Μοράρ

Παναιτωλικός β’ ημιχρόνου: Γιαννακόπουλος (60’ Κυριακίδης), Λιάβας, Χαντάκιας, Άργκους Σοάρες (60’ Μπελεβώνης), Τσοκάνης, Έρικσον (60’ Γιαννιώτης), Ντίαζ (60’ Τσιγαράς), Μπαρμπόσα (60’ Βακράκος), Αγροδήμος, Βασιλούδης, Μάνα (60’ Κόκκορης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x