Stoiximan Super League

Αλχημείες από Πογέτ εν όψει ντέρμπι

Τις πρώτες του δοκιμές εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ. Σκέψεις να αποχωριστεί το… αγαπημένο του 4-3-3 κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν μέχρι την αναμέτρηση (28/02, 19:30) της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και ο Γκουστάβο Πογέτ που δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του έως τώρα του, έκανε τις πρώτες δοκιμές του για το ντέρμπι. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει ο 48χρονος τεχνικός. Ούτε καν το ποιο σύστημα θα χρησιμοποιήσει και ενώ από τον Νοέμβριο που ανέλαβε έως τώρα πορεύεται με το 4-3-3.

Στην προπόνηση της Πέμπτης δοκίμασε και το 4-4-2. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο στάνταρ παίκτης στην επίθεση ήταν ο Χρήστος Αραβίδης. Στην αλλαγή συστήματος που έκανε ο Πογέτ, χρησιμοποιήθηκαν δίπλα του και ο Πέκχαρτ και ο Τζεμπούρ.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο 4-3-3 τσέκαρε τον Βάργκας (τραβώντας τον Αραβίδη στο αριστερό άκρο) ως εσωτερικό μέσο (αριστερά), πλαισιώνοντας τους Γιόχανσον, Σιμόες, καθώς ο Μάνταλος είναι τιμωρημένος και ο Σουκουλίνι έχει τεθεί νοκ-άουτ και ο Κορδέρο που επέστρεψε πρόσφατα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί σε καλή κατάσταση ώστε να αγωνιστεί. Στη δεύτερη δοκιμή με αυτό το σύστημα. Ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε στην κορυφή, μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα στο ένα «φτερό» και ο Μπαρμπόσα στο άλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x