Stoiximan Super League

Αμανατίδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Πως ο Ηρακλής αδίκησε τον εαυτό του τόνισε ο Γιάννης Αμανατίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και τη νίκη των Περιστεριωτών.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως έγιναν λάθη που απαγορεύεται να γίνονται και πως δεν υπήρξε συγκέντρωση, δεν ήταν καλοί στον άξονα, στις μονομαχίες και δεν έμπαιναν σωστά στις φάσεις. Θεωρεί πως η άσχημη ψυχολογία τους εμπόδισε να εκμεταλλευτούν την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως πάλεψαν, αλλά «αυτοκτόνησαν». Δεν ευθύνεται για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και πως αυτός κάνει τη δουλειά του ως επαγγελματίας, στάθηκε στο περιορισμένο ρόστερ, πως υπάρχει διάθεση για δουλειά και πως πιστεύει στην παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, αδικήσαμε τον εαυτό μας. Στο κομβικό σημείο δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, απαγορεύεται να κάνουμε τέτοια λάθη. Χάσαμε το σημερινό παιχνίδι, ήταν κάτι που δεν θέλαμε. Ξαναλέω, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η ομάδα έχει πρόβλημα, την απασχολούν πράγματα παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε. Είχαμε πρόβλημα στον άξονα, δεν μπαίναμε στις μονομαχίες, δεν είχαμε καλή ανάπτυξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, ο αντίπαλος δεν πίεζε ιδιαίτερα, απλά ήταν επιθετικός. Φταίει η ψυχολογία μας. Το καλό ξεκίνημα που θέλαμε να κάνουμε δεν έγινε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας να ανοίξουμε το σκορ και με τον Μοντέιρο και με τον Λουκίνα. Μετά το 0-1 πάλι παλέψαμε, βρήκαμε το γκολ, απλά για την τελευταία φάση που δεχτήκαμε και το γκολ δεν χρειάζεται να πω.

Αυτά δε γίνονται στο ποδόσφαιρο. Η επιλογή που πήρε να πάει σε διείσδυση. Αδικήσαμε τον εαυτό μας. ‘Αυτοκτονήσαμε’. Τέτοια λάθη σε υψηλό επίπεδο δεν πρέπει να γίνονται. Τα λάθη είναι μέρος του αθλήματος, αλλά δεν θα πρέπει να γίνονται τόσο μεγάλα.

Εγώ είμαι επαγγελματίας και αγαπάω το ποδόσφαιρο. Όποιος νομίζει πως πρέπει να βρίζει παίκτες, προπονητή, εγώ δεν ευθύνομαι. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία και έκανα το καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ. Το τι λέει ο καθένας δε με απασχολεί, αυτά δεν έχουν δουλειά στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή είναι ποιοτικά περιορισμένη. Πρέπει, μέσα από την ομαδικότητα και τη δουλειά, να αλλάξουμε πράγματα. Αν δεν έχουν όρεξη για δουλειά οι παίκτες, δε θα βγει κάτι θετικό.

Τρίτη αλλαγή δεν έγινε, γιατί με το 0-1 και μετά που η ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά και έφτασε στην ισοφάριση, δεν ήθελα να αλλάξω κάτι. Δεχτήκαμε το 1-2 στο 88’ και δεν έβλεπα σωστή επιλογή να κάνω αλλαγή.

Το ρόστερ είναι πολύ καλό για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Απλά, θέλει δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x