Stoiximan Super League

Άμεσα εξελίξεις με μπακ και εξτρέμ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα τις υποθέσεις του ακραίου μπακ και του εξτρέμ. Εξελίξεις πριν τη Μπιλμπάο.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να «καίει» το θέμα του επιθετικού, αλλά σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις για εξτρέμ και ακραίο μπακ οι οποίες προχωρούν παράλληλα.

Ακόμα, όσον αφορά τον εξτρέμ δεν έχει ακουστεί κάποιο μέχρι στιγμής, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ουζουνίδης θέλει έναν παίκτη με ταχύτητα, διεισδυτικότητα και ικανότητα στο ένας με έναν.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του ακραίου μπακ, «παίζει» το όνομα του Μπεσά, στα θετικά του οποίου είναι το γεγονός ότι δέχεται να υπογράψει συμβόλαιο μικρής διάρκειας. Ο Μπεσά περιμένει στο ακουστικό του τον Παναθηναϊκό, αφού για τους «πράσινους» αποτελεί προτεραιότητα, ένας παίκτης μικρότερος σε ηλικία που έχει εντοπίσει ο Ουζουνίδης.

Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή πριν τα ματς με τη Μπιλμπάο, για να μπορέσει να δηλώσει τον παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x