Stoiximan Super League

Άμεσα σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση ο παρατηρητής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα γιατί διαπιστώθηκε ότι «εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του».

Την απόφασή της να θέσει σε διαθεσιμότητα τον παρατηρητή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έκανε γνωστή η Σούπερ Λίγκα. Ο Συνεταιρισμός, στη σχετική ενημέρωση, τονίζει ότι διαπιστώθηκε ότι ο Νίκος Πατμανίδης εκτέλεσε "πλημμελώς τα καθήκοντά του" με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει, άμεσα, στη διαθεσιμότητά του.

Αναλυτικά αναφέρει η ενημέρωση...

«Η Super League, σε συνέχεια άμεσης και επισταμένης έρευνας, διαπίστωσε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, κ. Νίκος Πατμανίδης, εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του. Ως εκ τούτου, η Super League βρίσκεται στη δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη θέση, για την προστασία του κύρους του Πρωταθλήματος, των ΠΑΕ-Μελών της και του θεσμού των Παρατηρητών, να θέσει τον κ. Πατμανίδη άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς ο λόγος για την απόφασή αυτή ήταν γιατί ο κ.Πατμανίδης δεν κατέγραψε στην έκθεσή του το περισταστικό το οποίο συνέβη στα αποδυτήρια των διαιτητών, και το έκανε αργότερα με συμπληρωματική έκθεση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο κ.Πατμανίδης, όταν συνόδευε τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα για να επισκεφθούν τους διαιτητές για να δουν τι γράφηκε στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές τους, είδαν εκεί τον Βασίλη Δημητριάδη. Ο τελευταίος, όπως απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που του έκανε ο κ.Πατμανίδης είχε πάει στους διαιτητές για να τους δώσει τα αναμνηστικά του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Πατμανίδης μπήκε στο δωμάτιο των διαιτητών και κλείδωσε την πόρτα αφήνοντας εκτός τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα.

Το περιστατικό αυτό, θεωρεί η Σούπερ Λίγκα ότι έπρεπε να γραφεί στην αρχική έκθεση κάτι που δεν έγινε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x