Stoiximan Super League

Αμετακίνητη για τη μείωση, ελαστική για άλλα η NOVA

Αδιαπραγμάτευτη στάση στο θέμα της μείωσης που προτείνει στις ομάδες κρατάει η NOVA. Αντίθετα, φέρεται διατεθειμένη να κάνει πίσω σε άλλα θέματα της διαπραγμάτευσης με τη Σούπερ Λίγκα. Δείτε σε ποια.

Καμία διάθεση υποχώρησης στο βασικό θέμα των διαπραγματεύσεων με τη Σούπερ Λίγκα -αυτό της μείωσης που έχει προτείνει στις ομάδες- δεν έχει η NOVA.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, στις συζητήσεις που έχουν γίνει, το συνδρομητικό κανάλι παρουσιάστηκε αμετακίνητο στην πρόταση μείωσης 18%.

Από την άλλη, φέρεται να έχει κάνει πίσω σε άλλα θέματα της διαπραγμάτευσης, όπως το να δοθεί στις ομάδες ένα μέρος από τις ρήτρες που είχε παρακρατήσει από πέρυσι. Παρουσιάζεται, δε, να έκανε αποδεκτό το αίτημα των «μεγάλων» ομάδων να μπορεί να διαπραγματευτεί η Σούπερ Λίγκα με άλλον πάροχο έξι μήνες πριν τη λήξη της σύμβασης.

Όπως και να ‘χει, το θέμα της μείωσης παραμένει το μεγάλο «αγκάθι», καθώς στο Δ.Σ. οι «μεγάλοι» ζήτησαν από τους άλλους 12 να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση «για φέτος και βλέπουμε», ενώ εκείνοι αντιπρότειναν, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σπανός, να βάλουν πλάτη οι μεγάλες ομάδες και να πάρουν πάνω τους τη μείωση.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φαίνεται πιθανό να περάσει το αίτημα των «μικρών» για αναδιανομή των εσόδων, θεωρείται απίθανο να ψηφίσουν έπειτα τη μείωση των ομάδων. Κι όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει λύση ούτε στο θέμα των πλέι οφ: Με γνωστή τη θέση της NOVA να γίνουν και να αναδειχθεί μέσω αυτών και ο πρωταθλητής και την επιθυμία των «μεγάλων», από την άλλη, να μη διεξαχθούν καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση νεότερα για όλα τα «καυτά» θέματα αναμένονται από την Παρασκευή και έπειτα, όταν θα έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι ιδιοκτήτες του Big-4 και θα συνεχιστεί (στις 15:30) το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x