Γενικά

Αμφίβολη η παραμονή Ζέεντορφ στο Καμερούν

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο Καμερούν για τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Έντονη κριτική δέχεται ο Κλάρενς Ζέεντορφ μετά τον αποκλεισμό του Καμερούν στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο άλλοτε άσος των Άγιαξ, Ρεάλ και Μίλαν δεν μπόρεσε να οδηγήσει τα «αδάμαστα λιοντάρια» στην διάκριση, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό μόλις στον πρώτο γύρο των νοκ-άουτ της διοργάνωσης από τη Νιγηρία με 3-2.

Έτσι, τα «σύννεφα» έχουν κάνει την εμφάνιση τους πάνω από το μέλλον του Ολλανδού κόουτς στον πάγκο της αφρικανικής ομάδας και ο υπουργός αθλητισμού του Καμερούν προέβη σε δηλώσεις περί άμεσης αντικατάστασης του Ζέεντορφ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε Μέσο της χώρας του, ο Ναρκίς Μουέλ Κομπί, όπως ονομάζεται, χαρακτήρισε «ακατάλληλο» τον 43χρονο προπονητή και απηύθυνε το αίτημα του προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Καμερούν για την άμεση αποπομπή του.

«Μου φαίνεται προβληματικό να μείνει. Δεν πιστεύω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί θα βρούμε απάντηση στην προοπτική ανανέωσης του.

Ο αποκλεισμός μας από τους ‘’16’’ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής επιβεβαίωσε την ανικανότητα του να να δημιουργήσει ομάδα με χαρακτήρα νικητή. Η εθνική μας ομάδα έπαιξε ανεπαρκές, μονότονο και προβλέψιμο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε αληθινός ηγέτης.

Ο Ζέεντορφ έδειξε τεράστια δυσκολία να διαχειριστεί καταστάσεις και να επιβάλλει αρχές και πειθαρχία. Είναι ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά», ήταν τα λόγια της επίθεσης του υπουργού Αθλητισμού προς τον Ολλανδό τεχνικό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x